espa

bioagros βιολογικά προϊόντα - Blog

Στην κατηγορία: Άρθρα

Θρεπτικά προϊόντα «Evergreen» της εταιρίας βιολογικών τροφίμων «ΒιοΑγρός», φιλοξενήθηκαν στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή «Στο Κόκκινο» από τη γνωστή παρουσιάστρια Γωγώ Καλληδονάκη την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021.


Παρέα με την ομάδα της εκπομπής και τον Pastry Chef Κωνσταντίνο Ντάνα, δημιουργήσαμε μία μοναδική συνταγή νόστιμης granola με βιολογικά προϊόντα Evergreen της ΒιοΑγρός. Χρησιμοποιήθηκαν αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί και σπόροι σε συνδυασμό με τραγανά δημητριακά για ένα εξαιρετικό πρωινό γεμάτο δύναμη και ενέργεια!


Οι δημιουργίες όμως δε σταματάνε εδώ! Δείτε την εκπομπή «Στο Κόκκινο» και ανακαλύψτε πως μπορείτε να μεταμορφώσετε τη granola με προϊόντα Evergreen σε μπάρες και γλυκά με την προσθήκη βιολογικού σιροπιού αγαύης, αλλά και πως να την απολαύσετε με γιαούρτι ή γάλα. Δείτε εδώ https://bit.ly/3fFaIKm όλες τις απολαυστικές συνταγές που θα λατρέψετε!

Διάβασε
Στην κατηγορία: Γλυκά

Υλικά Συνταγής
2 κ.σ. φυστικοβούτυρο «ΒιοΑγρός»
2 κ.σ. μαρμελάδα φράουλα με σιρόπι αγαύης «ΒιοΑγρός»
Φρυγανισμένο ψωμί του τοστ ολικής άλεσης ή λευκό, 2 φέτες

Μέθοδος Εκτέλεσης
Αλείφετε το φυστικοβούτυρο στη βάση της μιας φέτας, από επάνω αλείφετε την μαρμελάδα φράουλα και σκεπάζετε με την δεύτερη φέτα τοστ.

Διάβασε
Στην κατηγορία: Γλυκά

Υλικά Συνταγής
Ρυζογκοφρέτα με αλάτι «ΒιοΑγρός»
1 κ.σ. φυστικοβούτυρο «ΒιοΑγρός»
Μισό μήλο κομμένο σε λεπτές φέτες
3-4 καρύδια σπασμένα σε κομμάτια

Μέθοδος Εκτέλεσης
Ανακατεύετε το φυστικοβούτυρο με τα σπασμένα καρύδια, το αλείφετε στην ρυζογκοφρέτα και βάζετε επάνω τις φέτες μήλου. Πασπαλίζετε με λίγη κανέλα προαιρετικά.

Διάβασε