Blog
Μοιράσου αυτό το άρθρο
linkedin
facebook

Υπεύθυνος Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρεία μας με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙKH Α.Ε.» (εφεξής καλούμενη ‘Εταιρεία’, ‘μας’) με έδρα τη Βασιλέως Παύλου 2 στην Κρύα Βρύση του Νομού Πέλλας με αντικείμενο την επεξεργασία και συντήρηση φρούτων και λαχανικών και την εμπορία βιολογικών τροφίμων, με τον διακριτικό τίτλο «ΒΙΟΑΓΡΟΣ» και στην οποία ανήκει ο παρών ιστότοπος www.bioagros.gr, στα πλαίσια συμμόρφωσης της με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (2016/679) και σύμφωνα με το άρθρο 13 του Κανονισμού, επιθυμεί να σας γνωρίσει τα στοιχεία που συλλέγει και τον τρόπο χρήσης τους κατά την επίσκεψη σας στις εγκαταστάσεις μας ή μέσω του ιστότοπου μας.

Αρχές που διέπουν την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

α) Η επεξεργασία των δεδομένων είναι σύννομη, θεμιτή και διαφανής («νομιμότητα, αντικειμενικότητα και διαφάνεια»),

β) Τα δεδομένα συλλέγονται για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς και δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία κατά τρόπο ασύμβατο προς τους σκοπούς αυτούς («περιορισμός του σκοπού»),

γ) Τα δεδομένα είναι κατάλληλα, συναφή και περιορίζονται στο αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία («ελαχιστοποίηση των δεδομένων»),

δ) Τα δεδομένα είναι ακριβή και, όταν είναι αναγκαίο, επικαιροποιούνται· πρέπει να λαμβάνονται όλα τα εύλογα μέτρα για την άμεση διαγραφή ή διόρθωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα τα οποία είναι ανακριβή, σε σχέση με τους σκοπούς της επεξεργασίας («ακρίβεια»),

ε) Τα δεδομένα διατηρούνται υπό μορφή που επιτρέπει την ταυτοποίηση των υποκειμένων των δεδομένων μόνο για το διάστημα που απαιτείται για τους σκοπούς της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μπορούν να αποθηκεύονται για μεγαλύτερα διαστήματα, εφόσον εφαρμόζονται τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που απαιτεί ο παρών κανονισμός για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και ελευθεριών του υποκειμένου των δεδομένων («περιορισμός της περιόδου αποθήκευσης»),

στ) Τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά τρόπο που εγγυάται την ενδεδειγμένη ασφάλεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα («ακεραιότητα και εμπιστευτικότητα»).

Ποια είναι τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται η Εταιρεία μας

Προσωπικό δεδομένο θεωρείται κάθε πληροφορία που αφορά φυσικό πρόσωπο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα (π.χ. όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης, κ.α.)

Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε ενδέχεται να περιλαμβάνουν:

• Δεδομένα ταυτοποίησης: όνομα, επώνυμο, ΑΦΜ, στοιχεία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
• Δεδομένα επικοινωνίας: διεύθυνση, πόλη, χώρα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο.
• Δεδομένα πληρωμής: τραπεζικοί λογαριασμοί.
• Δεδομένα πρόσληψης προσωπικού: ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, βιογραφικό σημείωμα.

Με ποιον τρόπο συλλέγονται τα προσωπικά δεδομένα

Η Εταιρεία μας εκτός από την προσωπική επαφή της με τους πελάτες και προμηθευτές της, συλλέγει προσωπικά δεδομένα και μέσω του ιστό της από τη Φόρμα Επικοινωνίας όπου καταχωρείτε ονοματεπώνυμο, email και το μήνυμα σας και από τη συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς όπου καταχωρείτε email και ονοματεπώνυμο, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, μέσω των social media και μέσω τηλεφωνικών παραγγελιών.

Επιπρόσθετα, με την αποδοχή της χρήση cookies ενδέχεται να συλλέγονται αυτόματα στοιχεία όπως τον τύπο του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τους πάροχους διαδικτυακών υπηρεσιών και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους. Επιπλέον, μπορούμε να αποθηκεύουμε διάφορες ανώνυμες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα τις προτιμήσεις κατά την πλοήγηση σας ή αν έχετε επισκεφθεί ξανά τον ιστότοπο μας. Ο επισκέπτης / χρήστης του ιστότοπου δύναται να ρυθμίσει το πρόγραμμά του για πλοήγηση στο Διαδίκτυο (web browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε, είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies.

Εάν επιλέξετε να υποβάλλετε αίτηση για μια θέση εργασίας μέσω του ιστότοπου μας ή μέσω e-mail, τα προσωπικά σας στοιχεία διατηρούνται στη βάση δεδομένων μας έως 6 μήνες μετά την υποβολή του βιογραφικού σας.

Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις μας λειτουργούν κάμερες με σκοπό την προστασία των εργαζομένων, των συνεργατών, των πελατών και των επισκεπτών μας καθώς και των περιουσιακών μας στοιχείων μας από εισβολείς. Οι κάμερες καλύπτουν τους δικούς μας μόνο εξωτερικούς χώρους και όχι γειτονικούς. Υπάρχουν σημάνσεις ειδοποίησης για την ύπαρξή τους στις εισόδους του κτιρίου μας. Το καταγραφικό μας αποθηκεύει αρχεία μέχρι 15 ημέρες εκτός και αν ζητηθεί υλικό από τις αρχές ή ύστερα από δικό μας αίτημα στις κρατικές αρχές ασφαλείας για τον εντοπισμό παράνομων ή κακόβουλων ενεργειών στις εγκαταστάσεις μας.

Ποιος είναι ο σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας

Η Εταιρεία ή/και τρίτοι που εκτελούν την επεξεργασία κατ' εντολή και για λογαριασμό της επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με σκοπό και μόνο την εμπορία βιολογικών τροφίμων είτε για συμμετοχή σε διαγωνισμούς είτε για την κάλυψη θέσεων εργασίας.

Η Εταιρεία, εγγυάται ότι δεν θα γίνει χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για άλλους σκοπούς, πέρα από αυτούς που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική, χωρίς την εκ των προτέρων ενημέρωση και όπου απαιτείται, έγκρισής σας.

Τα προσωπικά σας στοιχεία που καταχωρείτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας ζητούνται προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ανταποκριθούμε στο μήνυμά σας.

Ποιες είναι οι νομικές βάσεις επεξεργασίας των δεδομένων

Για την επεξεργασία των δεδομένων σας όπως περιγράφεται παραπάνω, στηριζόμαστε στις ακόλουθες νομικές βάσεις:

■ Σύμβαση

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται κατ' αίτηση σας και στο πλαίσιο της μεταξύ μας σύμβασης με σκοπό την εμπορία των προϊόντων που έχουν συμφωνηθεί.

■ Συγκατάθεση

Η επεξεργασία των προσωπικών γίνεται με την ελεύθερη, ρητή και έγγραφη ή τηλεφωνική συγκατάθεση σας και μόνο στο μέτρο που είναι απαραίτητο ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας και το χρόνο που απαιτείται σε κάθε περίπτωση.

■ Έννομες υποχρεώσεις

Όταν απαιτείται για τη συμμόρφωσή μας με έννομες υποχρεώσεις ή για σκοπούς έννομων συμφερόντων δικών μας ή τρίτων, εκτός εάν έναντι των συμφερόντων αυτών υπερισχύει το συμφέρον ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και οι ελευθερίες σας που επιβάλλουν την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας.

Ποιοι είναι οι αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων

Η Εταιρεία διασφαλίζει τη νόμιμη και ενδεδειγμένη χρήση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που λαμβάνει και μεριμνά για την αποτροπή κάθε μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στα δεδομένα αυτά.

Στο πλαίσιο της παροχής των υπηρεσιών που ζητήσατε και πάντοτε εντός των ορίων της ισχύουσας νομοθεσίας, μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με :

α) Το προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο υπόκειται σε υποχρέωση τήρησης εμπιστευτικότητας.

β) Εξωτερικούς συνεργάτες - παρόχους υπηρεσιών στους οποίους έχουν ανατεθεί τα καθήκοντα διαχείρισης, συντήρησης ή/και αναβάθμισης του λογισμικού μηχανογράφησης, των συστημάτων βιντεοεπιτήρησης και των λοιπών ηλεκτρονικών συστημάτων της Εταιρείας για την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη παροχή των υπηρεσιών, οι οποίοι δεσμεύονται ως προς την τήρηση της ασφάλειας των δεδομένων και της εμπιστευτικότητας αυτών από σχετικές έγγραφες συμβάσεις.

Ενδέχεται να χρειαστεί να λάβουν γνώση των δεδομένων σας και τα ακόλουθα πρόσωπα:

γ) Δημόσιες αρχές σε περιπτώσεις που προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία ή δικαστική ή κανονιστική απόφαση.

δ) Πάροχοι πληρωμών και (άλλα) χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε περίπτωση που απαιτείται προεξόφληση από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για τις αγορές των προϊόντων που μας ζητήσατε. Επιπλέον, μπορεί να μοιραστούμε πληροφορίες με τα σχετικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε περίπτωση που κρίνουμε ότι είναι απολύτως απαραίτητο για σκοπούς πρόληψης και εντοπισμού απάτης.

ε) Εξωτερικούς συνεργάτες στους οποίους έχουν ανατεθεί τα καθήκοντα ασφαλούς και νόμιμης μεταφοράς των προϊόντων της Εταιρείας προς τους πελάτες της, οι οποίοι δεσμεύονται ως προς την τήρηση της ασφάλειας των δεδομένων και της εμπιστευτικότητας αυτών από σχετικές έγγραφες συμβάσεις.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας

Υπό την προϋπόθεση ότι δεν δεσμευόμαστε να πράξουμε διαφορετικά λόγω νομοθετικής ή κανονιστικής υποχρέωσης ή δικαστικής απόφασης, έχετε το δικαίωμα:

• Να ζητήσετε πρόσβαση σε αντίγραφο των δεδομένων σας, τα οποία συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε.
• Να ζητήσετε να διορθώσουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες είναι εσφαλμένες ή ανακριβείς ή έχουν αλλάξει από τη στιγμή που τις συλλέξαμε.
• Να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας ή να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας τους.
• Να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας.
• Να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, όπου αυτή η επεξεργασία βασίζεται στη συναίνεση που μας έχετε δώσει.
• Να ζητήσετε να μεταβιβάσουμε ή να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτο μέρος που εσείς θα μας υποδείξετε.

Ποιος ο χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων σας

Τα προσωπικά σας στοιχεία διατηρούνται σε ασφαλή χώρο με ελεγχόμενη πρόσβαση κατ’ ελάχιστον για όλο το διάστημα της συνεργασίας μας εκτός και αν υπάρχει νομική υποχρέωση που απαιτεί από εμάς να διατηρούμε τα αρχεία των συναλλαγών σας για συγκεκριμένη χρονική περίοδο πριν τα καταστρέψουμε είτε για σκοπούς έννομων συμφερόντων που επιδιώκει η Εταιρεία για την προάσπιση δικαιωμάτων της όπως κανονιστικές ή δικαστικές έρευνες .

Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτη χώρα

Σε περίπτωση ενδεχόμενης διαβίβασης δεδομένων σας σε τρίτη χώρα, η Εταιρεία μας έχει λάβει επαρκή μέτρα προστασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων και έχει διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας διαβιβάζονται σε τρίτες χώρες που παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας αυτών σύμφωνα με τους όρους που έχει θέσει η ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Κυριότητα Προϊόντων - Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο του Ιστότοπου συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, λογοτύπων, κειμένων κλπ., αποτελούν ιδιοκτησία μας στα οποία έχουμε πλήρη και αποκλειστική κυριότητα, πλην όσων αποτελούν αντικείμενο αναγνωρισμένων δικαιωμάτων τρίτων, και προστατεύεται από τις εφαρμοζόμενες διατάξεις εθνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου. Η εμφάνισή τους στον Ιστότοπο δεν αποτελεί και δε θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως μεταβίβασή ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Ενδεικτικά, απαγορεύεται η δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, αναμετάδοση, διανομή, παρουσίαση, μεταπώληση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση τόσο του περιεχομένου του Ιστότοπου, όσο και των υπηρεσιών μας ή μέρους αυτών, με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για την εμπορική τους εκμετάλλευση ή για οποιονδήποτε άλλο ρητώς μη συμφωνημένο σκοπό.

Δήλωση Αποποίησης της Εταιρίας

Το περιεχόμενο του Ιστότοπου διατίθεται «ως έχει» και η ΒΙΟΑΓΡΟΣ Α.Ε. δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή μη, σχετικά με την αρτιότητα, ορθότητα, επικαιρότητα, εμπορικότητα, μη παραβίαση ή καταλληλόλητα του περιεχομένου αυτού για οποιαδήποτε χρήση, εφαρμογή ή σκοπό. Η Εταιρία μας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του Ιστότοπου στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των παρόντων όρων. Επίσης, η Εταιρία δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ότι τα λάθη θα διορθώνονται ή ότι θα δίνονται απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που της τίθενται. Ομοίως η Εταιρία δεν εγγυάται ότι του Ιστότοπου ή οποιοδήποτε άλλος συγγενικός δικτυακός τόπος ή οι εξυπηρετητές (“servers”) μέσω των οποίων το περιεχόμενο τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών/ χρηστών παρέχονται χωρίς “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης / χρήστης και σε καμία περίπτωση η Εταιρία μας.

Αποποίηση ευθύνης χρήσης συνδέσμων σε δικτυακούς τόπους τρίτων (links)

Ο Ιστότοπος μας παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δικτυακούς τόπους τρίτων μέσω κατάλληλων συνδέσμων (links). Οι εν λόγω σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών / χρηστών του Ιστότοπου. Οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν οι σύνδεσμοι, υπόκεινται στους όρους χρήσης αυτών των δικτυακών τόπων. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των υλικών που υπάρχουν σε αυτούς. Εάν ο επισκέπτης / χρήστης του Ιστότοπου αποφασίσει να χρησιμοποιήσει, διαμέσου των συνδέσμων τους, κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει τούτο με δική του ευθύνη.

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμών στα Social Media (Facebook και Instagram) και εταιρικού Ιστότοπου

Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα πολλών συμμετοχών. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που θα υποβληθούν εντός της διάρκειας του διαγωνισμού. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρηματικά έπαθλα ή άλλα προϊόντα.  Τα έξοδα αποστολής του δώρου στον νικητή καλύπτονται από την Εταιρεία. Οι νικητές για τους διαγωνισμούς μέσω social media, θα ενημερώνονται με το όνομα χρήστη που χρησιμοποιούν  και αντιστοίχως οι νικητές διαγωνισμών μέσω του ιστότοπου μας θα ειδοποιούνται με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο email τους. Ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί αν εντός 24 ωρών δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή του διαγωνισμού για οιονδήποτε λόγο. Οι νικητές δίνουν τη ρητή τους συναίνεση ώστε να γίνει χρήση του ονοματεπώνυμού τους, σταθερού ή κινητού τηλέφωνου, e-mail και διεύθυνση τους από μας για την παραλαβή του δώρου τους. Δικαίωμα συμμετοχής  στους διαγωνισμούς έχουν α) ενήλικες άνω τον 18 ετών που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και β) έχουν ρητά συναινέσει στους όρους του διαγωνισμού. Από τον διαγωνισμό αποκλείονται α) οι εργαζόμενοι και εξωτερικοί συνεργάτες της Εταιρείας, β) πρόσωπα συγγενείας α’ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοί τους, γ) συνδεόμενες εταιρείες με μας, δ) όσοι δεν έχουν συναινέσει με τους όρους των διαγωνισμών και ε) όσοι προβαίνουν σε απρεπή σχόλια ή προσβάλλουν την προσωπικότητα τρίτων. Η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να παρατείνει τη διάρκεια του διαγωνισμού ή να την ανακαλέσει με έγκυρη ενημέρωση των συμμετεχόντων με ανακοίνωση μέσω της πλατφόρμας είτε Facebook (https://www.facebook.com/bioagros) είτε Instagram (https://www.instagram.com/explore/tags/bioagros/). Σε καμία περίπτωση δεν εγγυόμαστε ότι η λειτουργία του ιστότοπου μας θα είναι αδιάκοπη ή χωρίς κανένα σφάλμα και ουδεμία ευθύνη φέρουμε  για αποκατάσταση οποιασδήποτε τυχόν ζημίας (θετικής ή αποθετικής) των διαγωνιζομένων από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη του ιστότοπου μας.

Δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου

Ενδέχεται να χρειαστεί να τροποποιήσουμε ή συμπληρώσουμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου κατά καιρούς, η οποία θα είναι πάντα σε συμφωνία με τους εφαρμοστέους κανόνες δικαίου.

Επικοινωνία με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Στην περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Κηφισίας 1-3, 11523 Αθήνα
Τηλ: 210-6475600
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας

Για την άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων σας και για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση σχετικά με την προστασία των δεδομένων σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στη διεύθυνση:

ΒΙΟΑΓΡΟΣ A.E.
Βασιλέως Παύλου 2
Κρύα Βρύση Πέλλας
Τ. +30 2382081660
E. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χρήση Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται στον υπολογιστή, στο tablet και στο κινητό σας τηλέφωνο, και γενικά στη συσκευή με την οποία περιηγείστε. Κάθε cookie περιέχει πληροφορίες, όπως το όνομα του ιστότοπου από τον οποίο προέρχεται, τη διάρκεια ζωής του, και μια τιμή, που είναι συνήθως γράμματα και αριθμοί. Τα cookies μάς επιτρέπουν να αποθηκεύουμε διάφορες ανώνυμες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα τις προτιμήσεις κατά την πλοήγηση σας ή αν έχετε επισκεφθεί ξανά τον Ιστότοπο μας.

 

Εκτός από των δικό μας ιστότοπο χρησιμοποιούμε και 3rd Party Services όπως είναι το Google Analytics & adWords.

 

-        Google Analytics Cookies: χρησιμοποιούνται για τη συλλογή και προβολή στατιστικών δεδομένων από τη Google όπως για παράδειγμα το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιούν οι χρήστες, πόσες φορές έχουν επισκεφτεί τον ιστότοπο, όσο χρόνο μένουν στον ιστότοπο και από ποιον ιστότοπο κατευθύνθηκαν στην δική μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας, ανατρέξτε στη διεύθυνση https://policies.google.com/privacy?hl=el#infocollect.

-        adWords: είναι μια υπηρεσία για να προσφέρουμε στοχευμένες διαφημίσεις στο διαδίκτυο με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις σας.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε, απορρίψετε ή να ενημερώνεστε κάθε φορά που ένα πρόγραμμα περιήγησης θέλει να αποθηκεύσει ένα αρχείο cookie στον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο http://www.aboutcookies.org.