Βιωσιμότητα

Kostas Papadopoulos

Στον ΒιοΑγρό καθημερινά εργαζόμαστε για να κάνουμε πράξη όλα εκείνα τα μικρά και μεγάλα που συμβάλλουν στη φροντίδα των συνανθρώπων μας και την προστασία του πλανήτη μας.

ΒιοΑγρός εν δράσει

Αναλαμβάνουμε δράση γιατί το μέλλον είναι ευθύνη όλων μας!

Στόχος μας είναι να δρούμε υπεύθυνα και με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, μέσω της προσαρμογής της επιχείρησής μας στις απαιτήσεις και τις ευκαιρίες μιας οικονομίας με μειωμένο όγκο σκουπιδιών, σπατάλης τροφίμων και εκπομπή ρύπων και διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Ενεργούμε καθημερινά για ένα καλύτερο μέλλον, λειτουργώντας υπεύθυνα σε κάθε τομέα της επιχείρησής μας και εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές βιωσιμότητας και κοινωνικής υπευθυνότητας.

Συνεργαζόμαστε με Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς και φορείς για κοινωφελείς σκοπούς. Και φυσικά με όλους εσάς που μαζί μας μέσα από αυτή την ενότητα μαθαίνουμε πώς μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο τις καθημερινές μας συνήθειες, μοιραζόμαστε έξυπνες ιδέες για τη μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και δημιουργούμε εύκολες και νόστιμες συνταγές συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της σπατάλης των τροφίμων!

Προσπαθούμε για ένα καλύτερο αύριο και χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων!