Φρούτο του μήνα

Ακτινίδιο

Το Φθινόπωρο η Βιοαγρός σας προσφέρει στιγμές απόλαυσης με βιολογικά ολόφρεσκα ακτινίδια! Ένα θρεπτικό και ιδιαίτερα ωφέλιμο για τον οργανισμό φρούτο, το ακτινίδιο είναι το κατεξοχήν φρούτο του χειμώνα. Είναι πολύ ζουμερό και έχει μια χαρακτηριστική γλυκόξινη γεύση. Η κατανάλωση ενός και μόνο ακτινιδίου, μπορεί να καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες μας στη βιταμίνη C. Το ακτινίδιο δεν είναι μόνο ευεργετικό για την υγεία, αλλά έχει και ιδιαίτερα χαμηλή θερμιδική αξία, για όσους προσέχουν ιδιαίτερα τη διατροφή τους. Μπορείτε να το καταναλώσετε ωμό, σε κάποιο γλυκό ή να φτιάξετε τη δική σας μαρμελάδα από ακτινίδιο. Η διατροφική του αξία διατηρείται σε οποιαδήποτε μορφή του. Προσθέστε αυτό το σούπερ λαχανικό στην φθινοπωρινή σας καθημερινότητά σας και γευτείτε όσα έχει να σας προσφέρει!

Περιοχή Καλλιέργειας

Ημαθία

Τα βιολογικά ακτινίδιο της Βιοαγρός καλλιεργούνται στις καταπράσινες εκτάσεις της Ημαθίας. Το ήπιο και ζεστό μεσογειακό κλίμα της περιοχής, συμβάλει αποτελεσματικά στην εξαιρετική ποιότητα του ακτινιδίου που παράγεται εκεί και αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά προϊόντα του νομού, με προορισμό κυρίως ευρωπαϊκές χώρες. Οι παραγωγοί της Βιοαγρός με τη σωστή συγκομιδή των φυτών και χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων, επιτυγχάνουν τα άριστα φυσικά βιολογικά ακτινίδιά μας.

Ο παραγωγός

Καλλιεργούμε με φροντίδα τα βιολογικά ακτινίδια μας και είμαστε περήφανοι που τα εξάγουμε και στο εξωτερικό. Την υπέροχη γεύση καθώς και την εξαιρετική τους εμφάνιση, τα οφείλουν στο ήπιο και ζεστό μεσογειακό κλίμα και στα πλούσια οικοσυστήματα της περιοχής μας! Σε συνδυασμό με την άριστη εφαρμογή των τεχνικών καλλιέργειας των βιολογικών λαχανικών, που πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές της Βιοαγρός, τα βιολογικά μας ακτινίδια έρχονται από το χωράφι μας, στο τραπέζι σας!
Κος Γιάννης, βιοκαλλιεργητής