Αγροκτήματα Βιοαγρός

agroktimata bioagros

Με το χέρι

Βάλτε στη ζωή σας υψηλής ποιότητας βιολογικά φρουτολαχανικά!

Τα φρούτα και λαχανικά «ΒΙΟΑΓΡΟΣ», καλλιεργούνται στα ιδιόκτητα αγροκτήματα και θερμοκήπιά μας καθώς και στα χωράφια επιλεγμένων βιοκαλλιεργητών, με τις παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας που έχουμε μάθει από τους παππούδες μας, με σεβασμό για τη γη και το περιβάλλον.

Δεν χρησιμοποιούμε χημικά εντομοκτόνα ή λιπάσματα σε οποιοδήποτε στάδιο της καλλιέργειας. Στόχος της βιολογικής γεωργίας που εφαρμόζουμε είναι να προσφέρουμε υγιεινά και ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, διατηρώντας τις υπέροχες γεύσεις της ηλιόλουστης Μεσογείου. Ταυτόχρονα, διασφαλίζουμε την προστασία της υγείας καταναλωτών καθώς και του περιβάλλοντος από τη χημική ρύπανση.

Η συγκομιδή των φρούτων και των λαχανικών γίνεται με το χέρι.

Ακριβώς μετά τη συγκομιδή ελέγχονται, τυποποιούνται και αποστέλλονται στους πελάτες μας σε φορτηγά ψυγεία για να φτάσουν στα χέρια σας εντός 24 ωρών ολόφρεσκα και πλούσια σε βιταμίνες.

me to xeri agroktimata

Ο ΒιοΑγρός είναι δημιούργημα του γεωπόνου - βιοκαλλιεργητή Κώστα Παπαδόπουλου, όπου εδώ και 32 χρόνια πρωτοπορεί στο χώρο των βιολογικών τροφίμων προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

Συνεργαζόμαστε με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και άλλους φορείς συμμετέχοντας σε προγράμματα εκπαίδευσης έρευνας που στοχεύουν στην ανάπτυξη των βιολογικών προϊόντων στον τομέα της γεωργίας.