Παντοπωλείο
Κόμμι Ξανθάνης χωρίς γλουτένη 100g Eat Free
Πρόκειται για μια φυσική ουσία, προϊόν βακτηριακής ζύμωσης της γλυκόζης του καλαμποκιού.
Χρησιμοποιείται στη μαγειρική ως πηκτικός παράγοντας σε dressings και σάλτσες και, κυρίως, για σπιτικό ψωμί σε συνταγές χωρίς γλουτένη, αφού βελτιώνει τη δομή της ψίχας και δεν θρυμματίζεται.
Συστατικά
Κόμμι ξανθάνης
Συστατικά
Κόμμι ξανθάνης
Διατροφική Δήλωση ανά 100 g/ ml:
Ενέργεια:
762 kJ / 182 kcal
Λιπαρά:
<0,1g
Kορεσμένα:
<0,1g
Υδατάνθρακες:
4,6g
Σάκχαρα:
<0,1g
Εδώδιμες Ίνες:
74,9g
Πρωτεΐνες:
3,6g
Αλάτι:
1,3g
Γερμανία