Παντοπωλείο
EatFree
Αλεύρι Καλαμποκιού χωρίς γλουτένη 500g Eat Free Bio
Το αλεύρι καλαμποκιού χωρίς γλουτένη χρησιμοποιείται ευρέως σε παραδοσιακά φαγητά και γλυκά όπως, ψωμί καλαμποκιού, πίτες, κρέμες και ραβανί.
Συστατικά
καλαμπόκι*
*Προϊόν βιολογικής γεωργίας
Συστατικά
καλαμπόκι*
Διατροφική Δήλωση ανά 100 g/ ml:
Ενέργεια:
1432 kJ / 337 kcal
Λιπαρά:
1.3g
Kορεσμένα:
0.26g
Υδατάνθρακες:
75.4g
Σάκχαρα:
0.76g
Εδώδιμες Ίνες:
3.0g
Πρωτεΐνες:
6.0g
Αλάτι:
0.0001g
*Προϊόν βιολογικής γεωργίας