Παντοπωλείο
Αλεύρι Καλαμποκιού χωρίς γλουτένη 500g Eat Free Bio
Το αλεύρι καλαμποκιού χωρίς γλουτένη χρησιμοποιείται ευρέως σε παραδοσιακά φαγητά και γλυκά όπως, ψωμί καλαμποκιού, πίτες, κρέμες και ραβανί.
Συστατικά
καλαμπόκι*
Συστατικά
καλαμπόκι*
Διατροφική Δήλωση ανά 100 g/ ml:
Ενέργεια:
1432 kJ / 337 kcal
Λιπαρά:
1.3g
Kορεσμένα:
0.26g
Υδατάνθρακες:
75.4g
Σάκχαρα:
0.76g
Εδώδιμες Ίνες:
3.0g
Πρωτεΐνες:
6.0g
Αλάτι:
0.0001g
Ιταλία










