Μέθοδος Εκτέλεσης
Αυτή η ομελέτα χωρίς αυγά εκτός από θρεπτικότατη είναι και πεντανόστιμη. Το βιολογικό ρεβυθάλευρο είναι η ιδανική επιλογή αν θέλετε να αποφύγετε ή να μειώσετε τους υδατάνθρακες, αν θέλετε να αποφεύγετε τη γλουτένη, αν δεν σας αρέσουν τα όσπρια (δεν έχει γεύση από ρεβύθια) και κυρίως αν αναζητάτε νόστιμες, θρεπτικές και υγιεινές τροφές. Προσθέτουμε τη διατροφική μαγιά για "τυρένια γεύση" και τα λαχανικά για να είναι πιο δροσερό και χορταστικό το πιάτο. Μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε και να προσθέσετε ότι υλικό θέλετε (όπως για παράδειγμα κολοκυθάκια, κρεμμύδι, ελιές κ.α).
- Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα βαθύ πιάτο και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ψήνουμε την ομελέτα μας. Σε μέτρια φωτιά είναι έτοιμη σε 10 λεπτά. Αν έχετε ομελετιέρα ακόμη καλύτερα.
http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr/2017/06/vegan-omelete-rebythaleyro.html