Παντοπωλείο
Νιφάδες Σίκαλης 500g Βιοαγρός Bio
Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες . Αυτό έχει θετική επίδραση στην πέψη. Η σίκαλη χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, δεδομένου ότι χρησιμοποιείται κυρίως για την παρασκευή ψωμιού. Η σίκαλη αποτελείται από 65% άμυλο, 10% ίνες, 12% πρωτεΐνες, 9% νερό, λίπος και μέταλλα. Τα προϊόντα που παράγονται από αυτό το δημητριακό είναι ιδιαίτερα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και είναι πολύ υγιές.
Συστατικά
ΣΙΚΑΛΗ ολικής αλέσεως*
Συστατικά
ΣΙΚΑΛΗ ολικής αλέσεως*
Διατροφική Δήλωση ανά 100 g/ ml:
Ενέργεια:
1397 kJ / 331 kcal
Λιπαρά:
2.1g
Kορεσμένα:
0.3g
Υδατάνθρακες:
62.0g
Σάκχαρα:
0.9g
Εδώδιμες Ίνες:
15.0g
Πρωτεΐνες:
8.2g
Αλάτι:
<0.01g
Φινλανδία