Παντοπωλείο
Σαλέπι χωρίς ζάχαρη Αλαντίν 84g
Το σαλέπι χρησιμοποιείται για την παρασκευή του παγωτού καϊμάκι και του ντουντουρμά αλλά και ως αφέψημα. Σε ένα μπρίκι βάζουμε 2 φλυτζάνια νερό ή γάλα και 12g σαλέπι (ένα σακουλάκι). Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί και το αφήνουμε να βράσει. Μόλις φουσκώσει το αποσύρουμε από τη φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς. Σερβίρεται ζεστό.
Συστατικά
άμυλο (αραβοσίτου), φυσικό σαλέπι
Συστατικά
άμυλο (αραβοσίτου), φυσικό σαλέπι
Διατροφική Δήλωση ανά 100 g/ ml:
Ενέργεια:
1440 kJ / 340 kcal
Λιπαρά:
0.3g
Kορεσμένα:
0.1g
Υδατάνθρακες:
80.9g
Σάκχαρα:
0.8g
Εδώδιμες Ίνες:
6.2g
Πρωτεΐνες:
0.3g
Αλάτι:
0.01g
Ελλάδα












