Παντοπωλείο
Αλεύρι Καστανού Ρυζιού χωρίς γλουτένη 500g Eat Free Bio
Το αλεύρι καστανού ρυζιού χωρίς γλουτένη χρησιμοποιείται για την παρασκευή noodles και γλυκών. Επίσης, χρησιμοποιείται ως πυκνωτικό, σε σάλτσες και κρέμες, πράγμα που το καθιστά ιδανικό για παιδικές τροφές όπως και σε πολλά ασιατικά πιάτα.
Συστατικά
ρύζι*
Συστατικά
ρύζι*
Διατροφική Δήλωση ανά 100 g/ ml:
Ενέργεια:
1549 kJ / 370 kcal
Λιπαρά:
2.92g
Kορεσμένα:
0.78g
Υδατάνθρακες:
77.24g
Σάκχαρα:
0.65g
Εδώδιμες Ίνες:
3.5g
Πρωτεΐνες:
7.94g
Αλάτι:
0.0006g
Ιταλία










