Blog
image1

Σούπα βελουτέ με βιολογική φάβα ΒιοΑγρός

Υλικά:

1/2 κιλό βιολογική φάβα ΒιοΑγρός
1 κρεμμύδι
2 κλωνάρια σέλερι
1 καρότο
100 γρ. ελαιόλαδο
Χυμό από 2 λεμόνια
Αλάτι
Πιπέρι

Μοιράσου αυτό το άρθρο
Facebook

Μέθοδος Εκτέλεσης

• Ξεπλένουμε καλά τη φάβα σε ένα σουρωτήρι.
• Σοτάρουμε σε μεγάλα κομμάτια το κρεμμύδι, το σέλερι ,το καρότο.
• Έπειτα ρίχνουμε τη φάβα και καλύπτουμε με νερό.
• Βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσει.
• Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο και με ένα ράβδο μπλέντερ πολτοποιούμε τη σούπα μέχρι να γίνει λεία η υφή της.
• Διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.

Καλή μας όρεξη!

Συνταγή από Παναγιώτη Μπράχο