Μέθοδος Εκτέλεσης
• Κόβουμε τις πιπεριές και το κολοκύθι σε μικρά κυβάκια και τα σοτάρουμε.
• Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και στη συνέχεια τα σοτάρουμε κι αυτά.
• Ρίχνουμε το κριθαράκι, το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και το σβήνουμε με κρασί.
• Αφήνουμε να εξατμιστεί το κρασί καλά και προσθέτουμε νερό ώστε να έχει αρκετή υγρασία.
• Ανακατεύουμε συνέχεια και προσθέτουμε νερό συνέχεια, όσο χρειάζεται.
• Μόλις έχει βράσει το κριθαράκι και έχει χυλώσει αφαιρούμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το βούτυρο, το μαϊντανό ψιλοκομμένο, το αλάτι και το πιπέρι.
• Σερβίρουμε και το απολαμβάνουμε όσο είναι ζεστό.
Καλή μας όρεξη!
Συνταγή από Παναγιώτη Μπράχο