Blog
image1

Vegan σουφλέ ζυμαρικών με νιόκι και φυτική κρέμα σόγιας The Bridge Bio

Υλικά:

1/2 κιλό νιόκι πατάτας
100 γρ. vegan υποκατάστατο cheddar Eat Free
100 γρ. vegan υποκατάστατο κίτρινο τυρί Eat Free
400 γρ. φυτική κρέμα σόγιας The Bridge Bio
3 πολύχρωμες πιπεριές
1/2 μπρόκολο

Μοιράσου αυτό το άρθρο
Facebook

Μέθοδος Εκτέλεσης

• Βράζουμε το μπρόκολο πέντε λεπτά ώστε να μαλακώσει αλλά να παραμείνει τραγανό και το κρυώνουμε.
• Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά κυβάκια και τις σοτάρουμε.
• Βράζουμε τα νιόκι για δυο λεπτά.
• Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τη φυτική κρέμα σόγιας και ρίχνουμε τα τυριά τριμμένα μέσα.
• Ανακατευτούμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ομογενοποιηθεί η κρέμα.
• Σε ένα μικρό πυρέξ ρίχνουμε τα νιόκι, το μπρόκολο κομμένο σε μικρά κομμάτια, τις πιπεριές και τα καλύπτουμε με την κρέμα τυριών.
• Ψήνουμε για 35 λεπτά στους 200ο C μέχρι να κάνει μία ωραία κρούστα.
• Αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν το σερβίρουμε.

Καλή μας όρεξη!

Συνταγή από Παναγιώτη Μπράχο