Blog
image1

Κρύα σαλάτα με ζυμαρικά τρικολόρε με vegan pesto ρόκας, μαριναρισμένα λαχανικά και vegan έδεσμα

Υλικά:

Υλικά:
1 πακέτο βιολογικά ζυμαρικά τρικολόρε με κουρκουμά, πάπρικα και σπανάκι PASTA LA VISTA
1 ματσάκι ρόκα
30 γρ. κουκουνάρι
100 ml ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
100 γρ. γλυκιά κολοκύθα
3 πολύχρωμες πιπεριές
200 γρ. vegan έδεσμα, υποκατάστατο τυριού
Θυμάρι φρέσκο
Αλάτι & Πιπέρι

Μοιράσου αυτό το άρθρο
Facebook

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας κι αφού τα σουρώνουμε, τα πλένουμε με κρύο νερό.
  • Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε τη ρόκα, το κουκουνάρι, το σκόρδο και το ελαιόλαδο και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
  • Κόβουμε τα λαχανικά σε μεγάλα κυβάκια και τα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.
  • Αφού μαγειρευτούν τα μαρινάρουμε με φρέσκο θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και σκόρδο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ σαλάτας ανακατεύουμε τα ζυμαρικά, τα λαχανικά, το vegan έδεσμα (υποκατάστατο τυριού) σε κυβάκια και το pesto και διορθώνουμε με αλάτι και πιπέρι την γεύση σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας.

Και καλή μας όρεξη!

 

Συνταγή από Παναγιώτη Μπράχο