Το Στραγγιστό Κατσικίσιο Γιαούρτι «Βελούδο» της Βιοαγρός διακρίθηκε στον διαγωνισμό Great Taste ανάμεσα σε 12.634 προϊόντα!

Το Στραγγιστό Κατσικίσιο Γιαούρτι «Βελούδο» της Βιοαγρός διακρίθηκε στον διαγωνισμό Great Taste ανάμεσα σε 12.634 προϊόντα!

Στον κορυφαίο διαγωνισμό Great Taste, που διοργανώνεται από τον φορέα Guild of Fine Food εδώ και 25 χρόνια, και θεωρείται ως τα «Όσκαρ» του κόσμου των τροφίμων, διακρίθηκε το ελληνικό βιολογικό στραγγιστό κατσικίσιο γιαούρτι «Βελούδο» της εταιρίας Βιοαγρός ανάμεσα σε 12.634 προϊόντα μέσα από μια πολύμηνη διαδικασία αξιολόγησης όπου επιλεγμένοι σεφ, αγοραστές, χονδρέμποροι, ιδιοκτήτες εστιατορίων και κριτικοί φαγητού δοκιμάζουν με κλειστά μάτια και με σχολαστικό τρόπο τα προϊόντα. Οι κριτές ψάχνουν για την αληθινή, υπέροχη γεύση ανεξάρτητα από τη συσκευασία και την ονομασία του προϊόντος. Αυτή η βελούδινη γεύση του στραγγιστού κατσικίσιου γιαουρτιού «Βελούδο», αποτέλεσμα του αρωματικού, αγνού βιολογικού γάλακτος που κρύβει μέσα του την εύφορη γη και το εξαιρετικό μικροκλίμα του Πάικου της Πέλλας όπου εκτρέφονται τα κατσίκια μας, καθώς και της παραδοσιακής παρασκευής του σε τσαντίλες του χάρισε τη διάκριση των 2 αστεριών Great Taste που σημαίνουν την κατάταξή του ως εξαιρετικού προϊόντος. Η διάκριση Great Taste αποτελεί εγγύηση ότι ένα προϊόν έχει περάσει από αυστηρή και ανεξάρτητη διαδικασία αξιολόγησης. Δεν πρόκειται για έξυπνο μάρκετινγκ αλλά για την ουσιαστική επιβράβευση της τέλειας γεύσης.
Το «Βελούδο» της Βιοαγρός είναι το «μοναδικό βιολογικό» κατσικίσιο γιαούρτι που παράγεται αποκλειστικά από 100% ελληνικό κατσικίσιο γάλα ημέρας και στραγγίζεται στην τσαντίλα. Σε αυτήν οφείλει τη βελούδινη υφή, την πυκνότητά του και την υπέροχη πλούσια γεύση του που θυμίζει παλιές αγνές εποχές!