espa

bioagros βιολογικά προϊόντα - Event

Στην κατηγορία: Event

Ο διαγωνισμός VEGAN AWARDS 2020, που διοργανώθηκε από την Boussias Communications για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ήρθε να επιβραβεύσει τα καινοτόμα προϊόντα των εταιρειών που προάγουν το vegan lifestyle, εταιριών που συνεχίζουν να εμπνέουν και να θυμίζουν ότι με την δημιουργία vegan προϊόντων µέρα µε τη µέρα χτίζουν µια αγορά µε διαφορετική ηθική και νέες κοινωνικές προεκτάσεις.

Ο θεσμός των βραβείων VEGAN AWARDS με κριτική επιτροπή από διακεκριμένους Πανεπιστημιακούς, Θεσμικούς Παράγοντες, Επιστήμονες και Δημοσιογράφους, ολοκληρώθηκε στις 14 Δεκεμβρίου με την ανακοίνωση των νικητών μέσω του site www.veganawards.gr.

Μεταξύ των νικητών βρίσκονται και τέσσερα προϊόντα της ομάδας Βιοαγρός – Βιοδιατροφική που διακρίθηκαν ανάμεσα σε δεκάδες vegan καινοτόμα προϊόντα κατακτώντας 3 GOLD και 1 SILVER βραβεία στις κατηγορίες:

  • Best Non-Dairy Milk Product της χρονιάς με το προϊόν «Βιολογικό Ρόφημα Βρώμης με Κακάο The Bridge»
  • Best Non-Dairy Yogurt της χρονιάς με το προϊόν «Βιολογικό Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Σόγια με Ασβέστιο & Bifidus Sojasun»
  • Vegan Functional Product της χρονιάς με το προϊόν «Διατροφική Μαγιά σε Νιφάδες με Προσθήκη Β12 Evergreen»
  • Vegan Spreads, Dips and Sauces της χρονιάς με το προϊόν «Βιολογικό Επάλειμμα Σοκολάτας με Φουντούκι La Vida Vegan»

Σας ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε προϊόντα να ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και τη θρεπτική τους αξία!

Διάβασε
Στην κατηγορία: Event

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στο Athenaeum InterContinental Athens, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Healthy Diet Awards 2020 που διοργανώθηκε από την Boussias Communications. Για 1η χρονιά επιβραβεύτηκε η αριστεία και η καινοτομία, στα προϊόντα των εταιρειών που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, σε μία λαμπερή εκδήλωση αφιερωμένη στους νικητές της φετινής διαδικασίας.
Περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Υγείας και Διατροφής, Healthy Food Influencers, Food Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία σε τρόφιμα, ποτά και συμπληρώματα, τα οποία μπορούν να ενταχθούν σε ένα ισορροπημένο μοντέλο διατροφής.
Συνολικά, διακρίθηκαν 47 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε προϊόντα υγιεινής διατροφής. Μέσα σε αυτές ήταν και η εταιρία Βιοαγρός με το Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Φράουλα Teddi, το οποίο διακινεί αποκλειστικά στην Ελλάδα παίρνοντας Bronze Medal στην κατηγορία Healthy Dairy Products for Children. Το βραβείο παρέλαβε η κα. Πριμικίρη Γιούλη, Key Account της εταιρίας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν και οι υπεύθυνοι εξαγωγών της εταιρίας Scaldasole.

Διάβασε
Στην κατηγορία: Event

Ο Βιοαγρός επιλέχτηκε ανάμεσα σε πενήντα αξιόλογες ελληνικές επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward», και βραβεύτηκε για την ενεργή συμμετοχή του. Το πρόγραμμα παρείχε εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη υποστήριξη αλλά και πρόσβαση σε ένα δίκτυο υψηλόβαθμων στελεχών της αγοράς, που βοήθησε με συμβουλές (mentoring) σε θέματα χρηματοδοτήσεων μάρκετινγκ και μάνατζμεντ, να αποκτήσουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να μετεξελιχθούν σε επιχειρήσεις που καινοτομούν, εξάγουν και αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο τους.
Το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ για την επιχειρηματικότητα «ΟΠΑΠ Forward» υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor δίνοντας μια μοναδική προοπτική σε αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, ώστε μέσα από την εξέλιξή τους να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και να διευρύνουν τους επιχειρηματικούς τους ορίζοντες. Από το 2016 που υλοποιήθηκε το πρόγραμμα για πρώτη φορά, οι επιχειρήσεις που εντάχθηκαν σε αυτό κατάφεραν να αυξήσουν κατά 750 τις άμεσες θέσεις εργασίας, κατά περίπου 5.000 τις έμμεσες θέσεις εργασίας και περίπου 20% τον κύκλο εργασιών τους.
Στο πλαίσιο αυτό ο ΟΠΑΠ, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε στις 11/06/2019, βράβευσε τις εταιρείες που ξεχώρισαν και οι οποίες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με την επιτυχημένη πορεία που διέγραψαν καθώς και τις εταιρείες που είχαν την πιο ενεργή συμμετοχή στο πρόγραμμα, μεταξύ των οποίων και ο Βιοαγρός.

Διάβασε