Παντοπωλείο
Αλαντίν
Σαλέπι με Μπαχαρικά Αλαντίν 84g
Το σαλέπι χρησιμοποιείται για την παρασκευή του παγωτού καϊμάκι και του ντουντουρμά αλλά και ως αφέψημα. Σε ένα μπρίκι βάζουμε 2 φλυτζάνια νερό ή γάλα και 12g σαλέπι (ένα σακουλάκι). Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί και το αφήνουμε να βράσει. Μόλις φουσκώσει το αποσύρουμε από τη φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς. Σερβίρεται ζεστό.
Συστατικά
ζάχαρη, άμυλο (αραβοσίτου), φυσικό σαλέπι, κανέλα, γαρύφαλλο, πιπερόριζα, μοσχοκάρυδο
Συστατικά
ζάχαρη, άμυλο (αραβοσίτου), φυσικό σαλέπι, κανέλα, γαρύφαλλο, πιπερόριζα, μοσχοκάρυδο
Ενέργεια:
1598 kJ / 377 kcal
Λιπαρά:
0.3g
Kορεσμένα:
0.1g
Υδατάνθρακες:
90.3g
Σάκχαρα:
41.3g
Εδώδιμες Ίνες:
8.4g
Πρωτεΐνες:
0.1g
Αλάτι:
0.05g