Παντοπωλείο
Αλαντίν
Σαλέπι με Καραμέλα Αλαντίν 84g
Το σαλέπι χρησιμοποιείται για την παρασκευή του παγωτού καϊμάκι και του ντουντουρμά αλλά και ως αφέψημα. Σε ένα μπρίκι βάζουμε 2 φλυτζάνια νερό ή γάλα και 12g σαλέπι (ένα σακουλάκι). Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί και το αφήνουμε να βράσει. Μόλις φουσκώσει το αποσύρουμε από τη φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς. Σερβίρεται ζεστό.
Συστατικά
ζάχαρη, άμυλο (αραβοσίτου), φυσικό σαλέπι, καραμέλα σε σκόνη
*Προϊόν βιολογικής καλλιέργειας
Συστατικά
ζάχαρη, άμυλο (αραβοσίτου), φυσικό σαλέπι, καραμέλα σε σκόνη
Ενέργεια:
1596 kJ / 377 kcal
Λιπαρά:
0.3g
Kορεσμένα:
0.1g
Υδατάνθρακες:
90.3g
Σάκχαρα:
41.3g
Εδώδιμες Ίνες:
6.4g
Πρωτεΐνες:
0.1g
Αλάτι:
0.06g
*Προϊόν βιολογικής καλλιέργειας