Είδη Ζαχαροπλαστικής - Μαγειρικής Χ/ΓΛ
Biovegan
Κόμμι Γκουάρ χωρίς γλουτένη 100g Biovegan Bio
Το κόμμι γκουάρ χρησιμοποιείται στη βιομηχανία τροφίμων κυρίως ως πρόσθετο τροφίμων, δηλαδή ως πυκνωτικό μέσο, ομογενοποιητής και σταθεροποιητής σε ποσότητες μικρότερες του 1% του βάρους του τροφίμου. Αποτελεί συστατικό ομογενοποίησης σαλτσών και κρεμών και βελτιώνει τη δομή και τη συνοχή των παρασκευασμάτων σας.
Συστατικά
αλεύρι γκουαρ*
*Προϊόν βιολογικής γεωργίας
Συστατικά
αλεύρι γκουαρ*
Ενέργεια:
776 kJ/ 193kcal
Λιπαρά:
0.5g
Kορεσμένα:
0.2g
Υδατάνθρακες:
1.0g
Σάκχαρα:
1.0g
Εδώδιμες Ίνες:
4.5g
Πρωτεΐνες:
83.0g
Αλάτι:
0.03g
*Προϊόν βιολογικής γεωργίας