Άλευρα Χωρίς Γλουτένη
EatFree
Αλεύρι Ρυζιού χωρίς γλουτένη 500g Eat Free Bio
Το αλεύρι ρυζιού χωρίς γλουτένη χρησιμοποιείται για την παρασκευή noodles και γλυκών. Επίσης, χρησιμοποιείται ως πυκνωτικό, σε σάλτσες και κρέμες, πράγμα που το καθιστά ιδανικό για παιδικές τροφές όπως και σε πολλά ασιατικά πιάτα.
Συστατικά
ρύζι*
*Προϊόν βιολογικής γεωργίας
Συστατικά
ρύζι*
Ενέργεια:
1496 kJ / 352 kcal
Λιπαρά:
1.2g
Kορεσμένα:
0.44g
Υδατάνθρακες:
78.4g
Σάκχαρα:
0.86g
Εδώδιμες Ίνες:
1.4g
Πρωτεΐνες:
6.3g
Αλάτι:
0.0006g
*Προϊόν βιολογικής γεωργίας