Βραβεία και διακρίσεις ΒιοΑγρός

Βραβεία και διακρίσεις

Αναγνώριση ποιότητας & καινοτομίας

Βραβεία και διακρίσεις

Για ακόμα μία χρονιά ο ΒιοΑγρός συμμετέχει στα Specialist Awards, τον απόλυτο διαγωνισμό ποιότητας των ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων, που διεξάγεται στην Ελλάδα.

Στην τέταρτη χρονιά διοργάνωσής τους τα Specialist Awards αναδεικνύουν το ελληνικό brand name για τα προϊόντα τροφίμων και φυσικών καλλυντικών και επικροτούν το αποτέλεσμα και τη δημιουργικότητά τους.

Κορυφαία προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας, αποκλειστικά Ελλήνων παραγωγών, αξιολογήθηκαν από 100 κριτές. Οι ομάδες κριτικής αξιολόγησης ήταν πολύωρες και απαιτητικές. Τα προϊόντα των παραγωγών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!

Μεταξύ των νικητών βρίσκεται το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΒΕΛΟΥΔΟ που διακρίθηκε ανάμεσα σε 117 ελληνικά καινοτόμα προϊόντα κατακτώντας ΑΣΗΜΕΝΙΟ βραβείο στην κατηγορία ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΟ ΕΙΔΟΣ. Παραδοτέο σχόλιο: «Πολύ γευστικό και πλούσιο. Εξαιρετικό. Ωραία ετικέτα, σχεδιαστικά και χρωματικά. Ρουστίκ γεύση από κατσίκα, βελούδινη υφή. Λατρεμένο. Από τα ωραιότερα γιαούρτια στη Ελλάδα.»

Σας ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε προϊόντα να ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και τη θρεπτική τους αξία!

award photo image

Με δεδομένη την αγάπη και την προσήλωση στο «φυσικό» και vegan προϊόν, η εταιρία ΒιοΑγρός συμμετείχε για ακόμα μία χρονιά στα Vegan Awards. Τον θεσμό που επιβραβεύει και αναδεικνύει τα πιο καινοτόμα προϊόντα των εταιριών που προάγουν το Vegan Lifestyle, εμπνέοντας και θυμίζοντας ότι με τη συμβολή τους απαντούν στις σύγχρονες ανησυχίες των καταναλωτών για θέματα υγείας, προστασίας δικαιωμάτων των ζώων, καθώς και του περιβάλλοντος.

Ευχαριστούμε την BOUSSIAS για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, όλες τις συμμετέχοντες εταιρείες για τη σημαντική συμβολή τους στην ανάδειξη του Vegan τρόπου ζωής και όλους εσάς που μας επιλέγετε καθημερινά.

Για μια ακόμα χρονιά βραβεύτηκαν στα Vegan Awards 2023 δημοφιλή προϊόντα μας.
Συγκεκριμένα:

 1. Platinum Βραβείο στην κατηγορία «Best F&B Products non Certified, Plant based Cheese» με το Βιολογικά Τόφου Φυσικό «Tofunistas»
 2. Gold Βραβείο στην κατηγορία «Best F&B Products non Certified, Snack» με τους Βιολογικούς Τραγανούς Κόκκους Ρυζιού με Κακάο «Vitabella»
 3. Bronze Βραβείο στην κατηγορία «Best F&B Products non Certified, Snack» με την Βιολογική Γκοφρέτα Μονόκοκκου Σίτου με καρύδα & επικάλυψη σοκολάτας «Harmonica»

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε vegan προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και τη θρεπτική τους αξία!

Μεγαλώσαμε μαζί! Μεγαλώσαμε μια ολόκληρη γενιά!

Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον έχοντας βασικό μας στόχο να προσφέρουμε βιολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, γιατί το σήμα ΒιοΑγρός αποτελεί εγγύηση ότι «ξέρεις τι τρως!».

award photo image

Η παραγωγή του «Βελούδο» χαρακτηρίζεται από τεχνογνωσία, καινοτομία, ποιότητα και μεράκι και το αποτέλεσμα το αποδεικνύει περίτρανα! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η προσπάθεια μας αυτή επιβραβεύεται καθημερινά.

Δεύτερη συνεχόμενη διάκριση κατακτά το ελληνικό βιολογικό στραγγιστό κατσικίσιο γιαούρτι «Βελούδο» στον κορυφαίο διαγωνισμό Great Taste Awards, που διοργανώνεται από τον φορέα Guild of Fine Food για πάνω 25 χρόνια.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Great Taste Awards είναι τα κορυφαία βραβεία γεύσης στον κόσμο, όπου σε ετήσια βάση βραβεύουν προϊόντα από δεκάδες χώρες και πιστοποιούν στο ευρύ κοινό την κορυφαία ποιότητα τους αλλά και την μοναδική γεύση τους. Θεωρούνται ως τα «Όσκαρ» του κόσμου των τροφίμων και η “στάμπα” των αστεριών τους κοσμεί τις συσκευασίες των προϊόντων ώστε το κοινό να αναγνωρίζει την κορυφαία γεύση τους! Ειδικευμένοι κριτές και απαιτητικοί ουρανίσκοι δοκιμάζουν με κλειστά μάτια και τα αξιολογούν τα προϊόντα.

To γιαούρτι «Βελούδο» ξεχώρισε μέσα σε χιλιάδες προϊόντα τόσο για την υψηλή ποιότητα και τη βελούδινη υφή του, όσο και για την εκλεπτυσμένη γεύση του, που του χάρισαν τη διάκριση ενός αστεριού Great Taste κατατάσσοντάς το ως εξαιρετικό προϊόν!

award photo image

Natural & Organic Awards 22: Ο θεσμός που αναδεικνύει την καινοτομία σε φυσικά και βιολογικά προϊόντα!

Με δεδομένη την αγάπη και την προσήλωση στο «φυσικό» και «καθαρό» προϊόν, η εταιρία μας συμμετείχε στα Natural & Organic Awards 22, ένα θεσμό που επιβραβεύει και αναδεικνύει την αριστεία και την καινοτομία σε φυσικά και βιολογικά προϊόντα για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο Radisson Blu Park Hotel, η οποία διοργανώθηκε από την BOUSSIAS αναδειχθήκαμε ORGANIC COMPANY OF THE YEAR για την αφοσίωσή μας στην προώθηση και ανάδειξη του βιολογικού τρόπου ζωής με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Επιπλέον, προϊόντα μας που συμμετείχαν στα Natural & Organic Awards 22 βραβεύτηκαν ως εξής:

1. Gold Βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερο βιολογικό συσκευασμένο τρόφιμο» με τα Βιολογικά Δημητριακά με Χαρουπόμελου Real Breakfast
2. Gold Βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερο βιολογικό γαλακτοκομικό» με το Βιολογικό Στραγγιστό Κατσικίσιο Γιαούρτι Βελούδο

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε προϊόντα να ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και τη θρεπτική τους αξία!

Μεγαλώσαμε μαζί! Μεγαλώσαμε μια ολόκληρη γενιά!

Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον έχοντας βασικό μας στόχο να προσφέρουμε βιολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, γιατί το σήμα ΒιοΑγρός αποτελεί εγγύηση ότι «ξέρεις τι τρως!».

award photo image

Ο διαγωνισμός VEGAN AWARDS 2022, διοργανώθηκε από την Boussias Communications για 2η συνεχόμενη χρονιά, ήρθε να επιβραβεύσει και να αναδείξει τα πιο καινοτόμα προϊόντα των εταιριών που προάγουν το vegan lifestyle και συνεχίζουν να εμπνέουν και να θυμίζουν ότι με τη δημιουργία vegan προϊόντων απαντούν στις σύγχρονες ανησυχίες των καταναλωτών για την υγεία και το περιβάλλον και καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Η τελετή απονομής, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο St Astra Roof Top Restaurant του Radisson Blu Park Hotel όπου μεταξύ των νικητών είναι και δύο προϊόντα της ομάδας ΒιοΑγρός – Βιοδιατροφική, που διακρίθηκαν ανάμεσα σε δεκάδες vegan καινοτόμα προϊόντα:

 • 1 Platinum και 1 Gold βραβείο στην κατηγορία Best Non-Dairy Yogurt της χρονιάς με το προϊόν «Βιολογικό Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Σόγια, Ασβέστιο & Bifidus Sojasun».
 • 1 Gold βραβείο στην κατηγορία Best Vegan Meal της χρονιάς με το προϊόν «Vegan Ομελέτα από Plant Based Υλικά vEGGs».

Σας ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και τη θρεπτική τους αξία!

award photo image

Ο διαγωνισμός SPECIALIST AWARDS 2021, με σκοπό την υποστήριξη και ισχυροποίηση της υπεροχής της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης στο εξωτερικό, ήρθε να επιβραβεύσει τα καινοτόμα ελληνικά προϊόντα.

Κορυφαία προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας, αποκλειστικά Ελλήνων παραγωγών, αξιολογήθηκαν από 100 κριτές. Οι ομάδες κριτικής αξιολόγησης ήταν πολύωρες και απαιτητικές. Τα προϊόντα των παραγωγών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!

Ο θεσμός των βραβείων SPECIALIST AWARDS 2021, με κριτήρια καταγεγραμμένης αξιολόγησης, που βασίζονται στις πέντε αισθήσεις και στο νέο καινοτόμο κριτήριο που εφαρμόζουμε με την έκτη αίσθηση UMAMI, ολοκληρώθηκε στις 29 Μαρτίου 2021 με την ανακοίνωση των νικητών μέσω του site www.gourmetexhibition.com.

Μεταξύ των νικητών βρίσκονται και πέντε προϊόντα της εταιρίας ΒιοΑγρός που διακρίθηκαν ανάμεσα σε δεκάδες ελληνικά καινοτόμα προϊόντα κατακτώντας 2 ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΑ, 1 ΧΡΥΣΟ και 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ βραβεία στις κατηγορίες:

  1. ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: ΜΑΓΙΟΝΙΖΩ VEGAN MAYO ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ 270g)
   ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ
   Παραδοτέο σχόλιο: "Εξαιρετικό! Υπέροχο προϊόν. Ελαφρώς έντονη επίγευση."
  2. ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: ΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΕ ΧΑΡΟΥΠΟΜΕΛΟ 350g REAL BREAKFAST ΒΙΟ)
   ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ
   Παραδοτέο σχόλιο: ''Μοναδικό προϊόν. Μπράβο!''
  3. ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ 350g REAL BREAKFAST ΒΙΟ) |ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ
   Παραδοτέο σχόλιο: ''Θερμά συγχαρητήρια. Υπέροχο! ''
  4. ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ 350g REAL BREAKFAST ΒΙΟ)
   ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ
  5. ΕΞΑΓΩΓΙΜΟ ΠΡΟΪΟΝ: CHUTNEY ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ 220g ΒΙΟΑΓΡΌΣ BIO)
   ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

Σας ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε προϊόντα να ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και τη θρεπτική τους αξία!

award photo image

Ο διαγωνισμός VEGAN AWARDS 2020, που διοργανώθηκε από τη Boussias Communications για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ήρθε να επιβραβεύσει τα καινοτόμα προϊόντα των εταιρειών που προάγουν το vegan lifestyle, εταιριών που συνεχίζουν να εμπνέουν και να θυμίζουν ότι με τη δημιουργία vegan προϊόντων µέρα µε τη µέρα χτίζουν µια αγορά µε διαφορετική ηθική και νέες κοινωνικές προεκτάσεις.

Ο θεσμός των βραβείων VEGAN AWARDS με κριτική επιτροπή από διακεκριμένους Πανεπιστημιακούς, Θεσμικούς Παράγοντες, Επιστήμονες και Δημοσιογράφους, ολοκληρώθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2020 με την ανακοίνωση των νικητών μέσω του site www.veganawards.gr.

Μεταξύ των νικητών βρίσκονται και τέσσερα προϊόντα της ομάδας ΒιοΑγρός - Βιοδιατροφική που διακρίθηκαν ανάμεσα σε δεκάδες vegan καινοτόμα προϊόντα κατακτώντας 3 GOLD και 1 SILVER βραβεία στις κατηγορίες:

 • Best Non-Dairy Milk Product της χρονιάς με το προϊόν «Βιολογικό Ρόφημα Βρώμης με Κακάο The Bridge»
 • Best Non-Dairy Yogurt της χρονιάς με το προϊόν «Βιολογικό Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Σόγια με Ασβέστιο & Bifidus Sojasun»
 • Vegan Functional Product της χρονιάς με το προϊόν «Διατροφική Μαγιά σε Νιφάδες με Προσθήκη Β12 Evergreen»
 • Vegan Spreads, Dips and Sauces της χρονιάς με το προϊόν «Βιολογικό Επάλειμμα Σοκολάτας με Φουντούκι La Vida Vegan»

Σας ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε προϊόντα να ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και τη θρεπτική τους αξία!

award photo image

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στο Athenaeum Inter Continental Athens, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Healthy Diet Awards 2020 που διοργανώθηκε από τη Boussias Communications. Για 1η χρονιά επιβραβεύτηκε η αριστεία και η καινοτομία, στα προϊόντα των εταιρειών που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, σε μία λαμπερή εκδήλωση αφιερωμένη στους νικητές της φετινής διαδικασίας.

Περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Υγείας και Διατροφής, Healthy Food Influencers, Food Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία σε τρόφιμα, ποτά και συμπληρώματα, τα οποία μπορούν να ενταχθούν σε ένα ισορροπημένο μοντέλο διατροφής.

Συνολικά, διακρίθηκαν 47 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε προϊόντα υγιεινής διατροφής. Μέσα σε αυτές ήταν και η εταιρία ΒιοΑγρός με το Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Φράουλα Teddi, το οποίο διακινεί αποκλειστικά στην Ελλάδα παίρνοντας Bronze Metal στην κατηγορία Healthy Dairy Products for Children. Το βραβείο παρέλαβε η κα. Πριμικίρη Γιούλη, Key Account της εταιρίας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν και οι υπεύθυνοι εξαγωγών της εταιρίας Scaldasole.

award photo image

Την Τρίτη 25 Ιουνίου, στην Τελετή Απονομής των Super Market Awards 2019 βραβεύτηκαν οι πιο ουσιαστικές πρωτοβουλίες κορυφαίων σούπερ μάρκετ και προμηθευτών που κατάφεραν να επιτύχουν σημαντικούς στόχους, τόσο στο οικονομικό όσο και στο κοινωνικό πεδίο και συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία από τη κριτική επιτροπή.

Ο ΒιοΑγρός τιμήθηκε με το βραβείο «Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων» για το στραγγιστό κατσικίσιο βιολογικό γιαούρτι «Βελούδο», μεταξύ επιλεγμένων παραγωγικών επιχειρήσεων όπως οι Γουμένισσες, η ΕΒΟΛ, τα μπαχαρικά Ινδία και άλλων σημαντικών Ελλήνων παραγωγών. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ιδρυτής της επιχείρησης «ΒιοΑγρός».

Top Retailer αναδείχθηκε η ΑΒ Βασιλόπουλος, Top Supplier η ΔΕΛΤΑ, Top Rated Project η Coca Cola-3Ε. Στην ενότητα των βραβείων λιανεμπορίου, μεταξύ των μεγάλων νικητών ήταν η Metro, και στην ενότητα με τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες συνεργασίας λιανεμπορίου - προμηθευτών, απονεμήθηκαν βραβεία στην P&G και την AB Βασιλόπουλος για την καμπάνια ΠΡΟΣΦΕΡΩ, στη ΜΕΓΑ και το Σκλαβενίτη για το πρόγραμμα «Μητέρα & Παιδί» των Γιατρών του Κόσμου και στην Coca Cola-3Ε για τη συνεργασία με την Metro, στο για το πρόγραμμα Ενίσχυσης Απασχολησιμότητας Youth Empowered.

award photo image

Στον κορυφαίο διαγωνισμό Great Taste, που διοργανώνεται από τον φορέα Guild of Fine Food εδώ και 25 χρόνια, και θεωρείται ως τα «Όσκαρ» του κόσμου των τροφίμων, διακρίθηκε το ελληνικό βιολογικό στραγγιστό κατσικίσιο γιαούρτι «Βελούδο» της εταιρίας ΒιοΑγρός ανάμεσα σε 12.634 προϊόντα μέσα από μια πολύμηνη διαδικασία αξιολόγησης όπου επιλεγμένοι σεφ, αγοραστές, χονδρέμποροι, ιδιοκτήτες εστιατορίων και κριτικοί φαγητού δοκιμάζουν με κλειστά μάτια και με σχολαστικό τρόπο τα προϊόντα. Οι κριτές ψάχνουν για την αληθινή, υπέροχη γεύση ανεξάρτητα από τη συσκευασία και την ονομασία του προϊόντος. Η βελούδινη γεύση του στραγγιστού κατσικίσιου γιαουρτιού «Βελούδο», αποτέλεσμα του αρωματικού, αγνού βιολογικού γάλακτος που κρύβει μέσα του την εύφορη γη και το εξαιρετικό μικροκλίμα του Πάικου της Πέλλας όπου εκτρέφονται τα κατσίκια μας, καθώς και της παραδοσιακής παρασκευής του σε τσαντίλες, του χάρισε τη διάκριση των 2 αστεριών Great Taste που σημαίνουν την κατάταξή του ως εξαιρετικού προϊόντος. Η διάκριση Great Taste αποτελεί εγγύηση ότι ένα προϊόν έχει περάσει από αυστηρή και ανεξάρτητη διαδικασία αξιολόγησης. Δεν πρόκειται για έξυπνο μάρκετινγκ αλλά για την ουσιαστική επιβράβευση της τέλειας γεύσης.

Το «Βελούδο» της εταιρίας ΒιοΑγρός είναι το «μοναδικό βιολογικό» κατσικίσιο γιαούρτι που παράγεται αποκλειστικά από 100% ελληνικό κατσικίσιο γάλα ημέρας και στραγγίζεται στην τσαντίλα. Σε αυτήν οφείλει τη βελούδινη υφή, την πυκνότητά του και την υπέροχη πλούσια γεύση του που θυμίζει παλιές αγνές εποχές!

award photo image

Η οικογένεια ΒιοΑγρός - Βιοδιατροφική, διακρίθηκε ως «Εξαιρετικός προμηθευτής αγροτικών προϊόντων» για τον 100% φυσικό χυμό ροδιού, στον κλάδο των σούπερ μάρκετ και του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων, μεταξύ άλλων καταξιωμένων ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου των τροφίμων που έδωσαν το παρόν. 

Στην τελετή απονομής των «Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2018» της Boussias Communications, που διοργανώθηκε για 7η χρονιά την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 στο Κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη, παρευρέθηκε ο CEO κος Κώστας Παπαδόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής της Βιοδιατροφικής κος Μιλτιάδης Ρόμπολας και η βραβευόμενη Key Account κα Γιούλη Πριμικίρη.

award photo image