Προσωπικό εξυπηρέτησης ΒιοΑγρός

Οι Άνθρωποί μας

Κάθε μέρα δίπλα σας

Οι άνθρωποι μας
«Ξεκίνησα να εργάζομαι στο γκρουπ ΒιοΑγρός μόλις τελείωσα τις σπουδές μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, σε θέση Junior Marketing Manager, σε ηλικία μόλις 22 ετών. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που η Διοίκηση της εταιρίας από την πρώτη στιγμή με εμπιστεύτηκε, με καθοδήγησε και μου έδωσε μια πολύτιμη ευκαιρία καριέρας.»
bioagros personnel

Έλλη Συμεωνίδου

Commercial Manager
“Τελειώνοντας τις σπουδές μου στο Οικονομικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ξεκίνησα να εργάζομαι στην εταιρία ΒιοΑγρός σε θέση Export Manager Assistant. Στα λίγα χρόνια που μεσολάβησαν ανέλαβα θέση ευθύνης, ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και ξεκίνησα μεταπτυχιακό. Η εταιρία ΒιοΑγρός αρωγός και υποστηρικτής στην ατομική εξέλιξη των ανθρώπων της, στάθηκε στο πλευρό μου, μου άνοιξε ορίζοντες και μου έδωσε όλο το έδαφος να αναπτύξω πρωτοβουλίες και τα skills μου. Αυτή η εμπιστοσύνη έφερε καρπούς με ανάπτυξη στις εξαγωγές που διαχειρίζομαι σε υψηλά διψήφια νούμερα κάθε χρόνο»
bioagros personnel

Θάνος Αθανασιάδης

Export & New Business Manager
«Ξεκίνησα να εργάζομαι στο γκρουπ ΒιοΑγρός ως προσωπικό αποθηκών πριν από 1,5 περίπου χρόνο. Στο πλαίσιο ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, η εταιρία μου έδωσε πολύ γρήγορα ευκαιρία καριέρας και με μετακίνησε στο τμήμα Αγορών όπου τον τελευταίο χρόνο εργάζομαι σε θέση Junior Buyer. Εδώ οι νέοι άνθρωποι εξελίσσονται γρήγορα, μαθαίνουν ακόμα πιο γρήγορα, παίρνουν πρωτοβουλίες και εργάζονται σε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον, συναδέλφους με ομαδικό πνεύμα, με καθοδηγητικό management και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.»
bioagros personnel

Μπάμπης Τσεσμετζίδης

New Product Developer - Buyer
«Εργάζομαι στην εταιρία ΒιοΑγρός εδώ και είκοσι χρόνια σε θέση Accounting Manager. Κάθε μέρα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και είμαι περήφανη για όσα καταφέρνουμε. Ο ΒιοΑγρός για μένα είναι η δεύτερη οικογένειά μου.»
bioagros personnel

Άννα Κωνσταντινίδου

Accounting Manager
«Εργάζομαι στον ΒιοΑγρός περίπου είκοσι χρόνια σε θέση υπεύθυνου πωλήσεων. Το φιλικό περιβάλλον εργασίας και η κουλτούρα της εταιρίας ΒιοΑγρός, ευνοεί την πρωτοβουλία, σου δίνει την ευκαιρία να αναλάβεις ευθύνες και να πετύχεις τους στόχους σου. Με βασική αξία το ομαδικό πνεύμα, δουλεύουμε μαζί με κοινό σκοπό σε ένα περιβάλλον σιγουριάς και ασφάλειας. Αυτό το περιβάλλον με οδήγησε σε μια επιτυχημένη πολυετή συνεργασία.»
bioagros personnel

Αλέξης Συμεωνίδης

Sales Manager
bioagros personnel

Βάσω Καρασαρίδου

Βuyer & Product Manager
bioagros personnel

Όλγα Καρβουνίδου

Digital Specialist & Brand Manager
bioagros personnel

Κατερίνα Μαλογιάννη

Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης πελατών
bioagros personnel

Αλεξάνδρα Δραγάτη

Υπεύθυνη Πωλήσεων Φρουτολαχανικών
bioagros personnel

Κωνσταντίνα Αγγέλου

Προϊσταμένη Λογιστηρίου
bioagros personnel

Δημήτρης Τσίκος

Υπεύθυνος Διακίνησης
bioagros personnel

Βάγια Πέτρου

Quality Assurance Manager
bioagros personnel

Γιάννης Ελευθεριάδης

Logistics Manager