Μέθοδος Εκτέλεσης
• Μαρινάρουμε την πανσέτα και την αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
• Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τα υλικά για το ζωμό, προσθέτουμε νερό και τα βράζουμε για μία ώρα. Σουρώνουμε το ζωμό και τον αφήνουμε στην άκρη.
• Ψήνουμε τις πανσέτες σε ένα τηγάνι και όταν είναι έτοιμες ρίχνουμε μισή κούπα από το ζωμό και τις αφήνουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να γλασάρουν.
• Ρίχνουμε τα noodles σε βραστό νερό και τα βράζουμε για 3 λεπτά.
• Σερβίρουμε τα noodles σε ένα πιάτο της σούπας, από πάνω την πανσέτα κομμένη σε κομμάτια, το σπανάκι, το αυγό και το καρότο και ρίχνουμε το ζωμό μέσα ώστε να καλύψει τα noodles. Σερβίρουμε με σουσάμι από πάνω.
Και καλή μας απόλαυση!
Συνταγή από Παναγιώτη Μπράχο