Blog

Μεσογειακό σάντουιτς με σως γιαουρτιού

Υλικά:

3 μεγάλες φέτες από ψωμί (ιδανικά προζυμένιο) ή 1 αφράτη μπαγκέτα
Βιολογικές πιπεριές Φλωρίνης σε βάζο Εκλεκτή Κουζίνα
Βιολογικές πράσινες ελιές γεμιστές με αμύγδαλο Εκλεκτή Κουζίνα σε φέτες
Άγρια ρόκα
50 γρ τυρί φέτα
Ρίγανη

Για τη σως γιαουρτιού για ένα σάντουιτς:
1 κ.σ. βιολογικό στραγγιστό κατσικίσιο γιαούρτι Βελούδο
Βιολογικές πιπεριές Φλωρίνης σε βάζο Εκλεκτή Κουζίνα ψιλοκομμένες
1 κ. γλ. βιολογική απαλή μουστάρδα ΒιοΑγρός
1 κ.σ. βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΒιοΑγρός
1 κ.γλ. βιολογικός πελτές τομάτας Εκλεκτή Κουζίνα
Αλάτι

Μοιράσου αυτό το άρθρο
LinkedIn
Facebook

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Για τη σως γιαουρτιού θα χρειαστούμε ένα μπλέντερ όπου θα ρίξουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, τον πελτέ, το ελαιόλαδο, την πιπεριά και το αλάτι.
  • Ανακατεύομε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Αλείφουμε με το μείγμα το εσωτερικό του ψωμιού.
  • Προσθέτουμε τη φέτα, λωρίδες από πιπεριές Φλωρίνης, ελιές και ρίγανη.
  • Κλείνουμε το σάντουιτς και απολαμβάνουμε.

Και καλή μας όρεξη!