Blog

Vegan Μπολονέζ

Υλικά:

1 συσκευασία ζυμαρικά σπαγγέτι Felicia @bioagros
150 γρ βιολογικός κιμάς σόγιας @bioagros
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μέτριο τριμμένο καρότο
250 γρ βιολογικός τοματοχυμός @bioagros
1 ξύλο κανέλας
3 κόκκους μπαχάρι
Αλάτι & πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
Πάπρικα
1 κ.γλ. ζάχαρη
1 κ.γλ. πελτέ τομάτας
Μαϊντανός ψιλοκομμένο
Νερό (όσο σηκώνει)

Μοιράσου αυτό το άρθρο
LinkedIn
Facebook

Μέθοδος Εκτέλεσης

• Τσιγαρίζουμε τον κιμά σόγιας μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μας σε λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τον πελτέ και στη συνέχεια ρίχνουμε και το καρότο.
• Έπειτα προσθέτουμε τον χυμό τομάτας, τη ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι, το ξύλο κανέλας, τους κόκκους μπαχάρι και την πάπρικα.
• Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσει για περίπου μισή ώρα. Στο τέλος ρίχνουμε φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
• Βράζουμε τα μακαρόνια μας ανάλογα με τις οδηγίες συσκευασίας.
• Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε ζεστά!


Συνταγή από @nikis_food