Blog
image1

Vegan chocolate & choco chips παγωτό

Υλικά:

- 2 ώριμα αβοκάντο (200 γρ χωρίς φλούδα και κουκούτσια)

- 400 ml βιολογικό γάλα καρύδας AMAIZIN BIO

- 80g  Βιολογικό κακάο 1% ΒΙΟΑΓΡΟΣ

- 1 κ.γ. φυσική βανίλια

- 200 ml βιολογικό σιρόπι αγαύης ΒΙΟΑΓΡΟΣ

- 100g σταγόνες σοκολάτας

Μοιράσου αυτό το άρθρο
Facebook

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τοποθετούμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας, το κακάο, τη βανίλια και την αγαύη. Χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε και άλλη αγαύη εάν το επιθυμούμε. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε.
  2. Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα μακρόστενο σκεύος και αδειάζουμε το μείγμα μας. Παγώνουμε στην κατάψυξη.
  3. Αφήνουμε για λίγη ώρα έξω να ξεπαγώσει πριν σερβίρουμε.

 

Πηγή: http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr/2017/06/vegan-chocolate-chip-ice-cream.html