Μέθοδος Εκτέλεσης
- Λιώνουμε το λάδι καρύδας
- Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελάχιστο λάδι καρύδας και αφού το αφήσουμε να κάψει καλά, χαμηλώνουμε τη φωτιά 7/9 και βάζουμε από το μείγμα μας (έβαλα μισή κουτάλα της σούπας). Μετά από λίγο (έχει φουσκώσει και ξεκολλάει πολύ εύκολα), την αναποδογυρίζουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα
- Σερβίρουμε με μπανάνα, κανέλα, καρύδια και μέλι ή σιρόπι αγαύης
Tips: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και βαφλέρα αν έχετε.