Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ένα μπολ χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη καρύδας για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το γάλα, το ξύσμα, τις βανίλιες και το κονιάκ. Στη συνέχεια ρίχνουμε το χυμό πορτοκάλι.
Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και ανακατεύουμε.
Αφού ενωθούν όλα τα υλικά ρίχνουμε τα καρύδια και τις σταφίδες.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα λαδωμένο στρογγυλό σκεύος με διαστάσεις 24εκ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 oC για 45-50 λεπτά.
Αφού κρυώσει η βασιλόπιτα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Καλή μας όρεξη!
Συνταγή από @nikis_food