Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ένα μπολ με ένα σύρμα ρίχνουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και ξεκινάμε να τα ανακατεύουμε καλά. Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά για τη ζύμη και προσθέτουμε τελευταίο το αλεύρι σιγά σιγά. Όταν γίνει ένα εύπλαστο ζυμάρι το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για περίπου μια ώρα.
Ανοίγουμε τη ζύμη με ένα πλάστη και στρώνουμε το βιολογικό άλειμμα φρούτου. Τυλίγουμε τη ζύμη μας σε ρολό, κόβουμε σε ίσια κομμάτια και τα στρώνουμε το ένα δίπλα στο άλλο μέσα σε ένα καλά βουτυρωμένο στρογγυλό ταψί διαστάσεων 24εκ. Σκεπάζουμε με μια πετσέτα και το αφήνουμε για αλλά 30 λεπτά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 °C για 30 λεπτά. Αφού κρυώσουν ρίχνουμε το γλάσο και τα μύρτιλα
Καλή μας απόλαυση!
Συνταγή από @nikis_food