Μέθοδος Εκτέλεσης
- Μουλιάζουμε τους χουρμάδες σε νερό για μισή ώρα. Στραγγίζουμε και τους χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το λάδι καρύδας, τη βανίλια και το σιρόπι σφενδάμου μέχρι να γίνουν μια πάστα.
- Την αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη βρώμη, του ξηρούς καρπούς (τους χοντροκόβουμε με το χέρι), το γάλα αμυγδάλου και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι, αδειάζουμε το μείγμα και απλώνουμε ομοιόμορφα πιέζοντας καλά. Αν θέλουμε περιχύνουμε με τη λιωμένη σοκολάτα και βάζουμε στο ψυγείο.
- Αφαιρούμε και κόβουμε σε κομμάτια. Καλή απόλαυση!
Συνταγή από @healthytasteland