Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα το ταχίνι με το νερό μέχρι αποκτήσει μια κρεμώδη υφή.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά για το κέικ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Σε μια φόρμα 10x40 εκ στρώνουμε μια λαδόκολλα, αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε στον αέρα στους 180-190*C για περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά. (Τσεκάρουμε αν είναι έτοιμο βυθίζοντας μια οδοντογλυφίδα στο κέικ, αν είναι έτοιμο θα πρέπει να βγαίνει σχεδόν στεγνή)
- Αν θέλουμε να προσθέσουμε τη σοκολατένια επικάλυψη: Χτυπάμε με ένα μίξερ χειρός το γάλα καρύδας, όταν πήξει προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε. Αν χρειάζεται τοποθετούμε στο ψυγείο.
- Αφού κρυώσει το κέικ μας, περιχύνουμε με το σοκολατένιο γλάσσο και τη λιωμένη σοκολάτα. Καλή απόλαυση!
(Διατηρείται στο ψυγείο)
Συνταγή από @healthytasteland