ΥΛΙΚΑ:
Για 6 donuts:
-1 μικρή γλυκοπατάτα
-1 ώριμη μπανάνα
-2 κ.σ. λάδι καρύδας
-2 κ.σ. La Vida Vegan Dark Chocolate Spread
-30g κακάο σε σκόνη
-30g ζάχαρη καρύδας
-2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
-2 κ.σ. αλέυρι καρύδας / 2 κ.σ. άμυλο καλαμποκιού
-1/2 κ.γ. αλάτι
-1/2 κ.γ. μπέικιν παόυντερ
-1/4 κ.γ. σόδα μαγειρικής
- La Vida Vegan Dark Chocolate Spread για γαρνίρισμα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175ο C,
2. Αλείφουμε το ταψί με λάδι καρύδας.
3. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν. (τη γλυκοπατάτα την προσθέτετε ωμή).
4. Ψήνετε τα donuts στους 175ο C για 15-18 λεπτά
5. Αφήστε τα να κρυώσουν και μετά βγάλτε τα από το ταψί.
6. Βάλτε τα στο ψυγείο για να κρυώσουν.
7. Ζεσταίνετε το επάλειμμα the La Vida Vegan Dark Chocolate και το ρίχνετε πάνω στα donuts.
8. Γαρνίρετε με κομμάτια από φουντούκι και καρύδα.