Μέθοδος Εκτέλεσης
Μουλιάζουμε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ και την επόμενη ημέρα τα στραγγίζουμε. Τα βράζουμε για σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας (45 - 50 λεπτά), μέχρι να μαλακώσουν. Έπειτα, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο με το λεμόνι, το θυμάρι το αλάτι και το πιπέρι.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα φασόλια, το κρεμμύδι, την πιπεριά, το καρότο, την κάπαρη, τις λιαστές τομάτες και τον τόνο.
Έπειτα, το περιχύνουμε τη sauce στη σαλάτα και ανακατεύουμε.
Τη σερβίρουμε κρύα σε μία πιατέλα με φρέσκο μαϊντανό.
Και καλή μας όρεξη!