Blog

Σαλάτα οσπρίων με βιολογικό τόνο και λαχανικά ΒιοΑγρός!

Υλικά:

- 500 γρ. βιολογικά φασόλια ΒιοΑγρός

- 1 κρεμμύδι, σε φέτες

- 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε κομματάκια

- 1 καρότο, σε κυβάκια

- 3 τομάτες λιαστές Εκλεκτή Κουζίνα, σε κομματάκια

- 2 κ.σ. βιολογική κάπαρη Εκλεκτή Κουζίνα

- 150 ml βιολογικό ελαιόλαδο ΒιοΑγρός

- 40 ml χυμό από φρέσκα λεμόνια

- 1 κονσέρβα βιολογικός τόνος Pan do Mar

- Μαϊντανός

- Φρέσκο θυμάρι

- Αλάτι & Πιπέρι

Μοιράσου αυτό το άρθρο
LinkedIn
Facebook

Μέθοδος Εκτέλεσης

Μουλιάζουμε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ και την επόμενη ημέρα τα στραγγίζουμε. Τα βράζουμε για σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας (45 - 50 λεπτά), μέχρι να μαλακώσουν. Έπειτα, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Σε ένα μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο με το λεμόνι, το θυμάρι το αλάτι και το πιπέρι.

Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα φασόλια, το κρεμμύδι, την πιπεριά, το καρότο, την κάπαρη, τις λιαστές τομάτες και τον τόνο.

Έπειτα, το περιχύνουμε τη sauce στη σαλάτα και ανακατεύουμε.

Τη σερβίρουμε κρύα σε μία πιατέλα με φρέσκο μαϊντανό.

Και καλή μας όρεξη!