Blog

Vegan Τζατζίκι

Υλικά:

- 400g βιολογικό γιαούρτι σόγιας SOJADE

- 250g βιολογικό αγγούρι με τη φλούδα του

- 1 κ.γ αλάτι

- 3 κ.σ. ελαιόλαδο

- 1 κ.σ. λευκό πιπέρι

- 2 κ.σ. βιολογικό μυλόξυδο BIOLOGIC OILS
- 3 σκ. σκόρδο περασμένες από την πρέσα

Μοιράσου αυτό το άρθρο
LinkedIn
Facebook

Μέθοδος Εκτέλεσης

Το τζατζίκι έγινε…vegan! Η συνταγή του ελληνικού παραδοσιακού εδέσματος με μικρές παραλλαγές οδήγησε στο τέλειο αποτέλεσμα! Βιολογικό γιαούρτι σόγιας και ολόφρεσκο βιολογικό αγγουράκι από την ελληνική γη δημιουργούν το πιο νόστιμο τζατζίκι!

  1. Τρίβουμε το αγγούρι από τη χοντρή μεριά του τρίφτη και το τοποθετούμε σε ένα σουρωτήρι και αυτό με τη σειρά του πάνω από ένα βαθύ μπολ (δε θέλουμε να ακουμπάει στον πάτο). Το πιέζουμε με ένα πιρούνι μέχρι να φύγουν τα υγρά. Το ζουμί που μένει είτε το πίνουμε, είτε το κάνουμε παγάκια για να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας.
  2. Προσθέτουμε το αγγούρι καθώς και τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Διατηρούμε στο ψυγείο.

 

Πηγή: http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr/2017/06/vegan-tzatziki.html