Blog
image1

Σκορδαλιά με ψωμί και πάστα σκόρδου Εκλεκτή Κουζίνα

Υλικά:

Υλικά:
1/2 κ. ψωμί μπαγιάτικο
1 με 2 κ.γλ. βιολογικός πολτός σκόρδου Εκλεκτή Κουζίνα
1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
4 κ.σ. ξίδι
Αλάτι & πιπέρι

Μοιράσου αυτό το άρθρο
Facebook

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Μουλιάζουμε το ψωμί μας σε νερό, το στραγγίζουμε καλά και το βάζουμε μέσα σε ένα μπλέντερ μαζί με τον πολτό σκόρδου, το αλάτι, το πιπέρι και σιγά σιγά το ελαιόλαδο καθώς πολτοποιούμε το μείγμα.
  • Στην συνέχεια ρίχνουμε και το ξύδι μας.
  • Σταματάμε το χτύπημα μόλις έχουμε μια ωραία δεμένη αλοιφή.
  • Σερβίρουμε σε ένα ωραίο μπολάκι και στολίζουμε προεραιτικά με ελιές.

Και καλή μας όρεξη!

 Συνταγή από nikis_food