Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε τα αυγά και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Όταν ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά.
- Αφού ψηθούν τις μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί.
- Στρώνουμε στην επιφάνεια της ομελέτας τη φέτα, τις τομάτες, την πιπεριά, το αλάτι, τη ρίγανη και το πιπέρι.
- Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι και φρυγανισμένες φέτες ψωμιού.
Και καλή μας όρεξη!