Blog
image1

Χωριάτικη ομελέτα με βιολογικά αυγά ΒιοΑγρός

Υλικά:

Υλικά:
3 μεσαία βιολογικά αυγά ΒιοΑγρός
20 ml κρέμα γάλακτος
5 τοματίνια κομμένα στη μέση
40 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
1/2 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης Εκλεκτή Κουζίνα σε κύβους
Βιολογικό φρέσκο μάυρο πιπέρι Spice Me
Ρίγανη
Αλάτι
Βούτυρο για το ψήσιμο

Για το σερβίρισμα:
Φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 μεγάλες φέτες από ψωμί (ιδανικά προζυμένιο)

Μοιράσου αυτό το άρθρο
Facebook

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα.
  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε τα αυγά και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
  • Όταν ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά.
  • Αφού ψηθούν τις μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  • Στρώνουμε στην επιφάνεια της ομελέτας τη φέτα, τις τομάτες, την πιπεριά, το αλάτι, τη ρίγανη και το πιπέρι.
  • Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι και φρυγανισμένες φέτες ψωμιού.

Και καλή μας όρεξη!