Blog

Φασολάκια Λαδερά με καρότα ΒιοΑγρός!

Υλικά:

700 γρ. φασολάκια καθαρισμένα (ή κατεψυγμένα)
2 πατάτες μέτριες κυδωνατες κομμένες
1 συσκευασία βιολογικά καρότα @bioagros
50 ml παρθένο ελαιόλαδο
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Μισό κιλό τομάτες τριμμένες στο τρίφτη
2 κ.σ. πελτέ τομάτας
1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
Πάπρικα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μοιράσου αυτό το άρθρο
LinkedIn
Facebook

Μέθοδος Εκτέλεσης

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα. Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τις πατάτες, τα φασολάκια και τον πελτέ τομάτας και ανακατεύομε για 2 λεπτά. Στο τέλος ρίχνουμε τη σάλτσα από τις τομάτες, το νερό, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα και αφήνουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά σκεπασμένο για τουλάχιστον 35 λεπτά. Τέλος προσθέτουμε τα καρότα και τον μαϊντανό και σκεπάζουμε για ακόμη 10  λεπτά μέχρι ετοιμαστεί εντελώς το φαγητό μας. 

Και καλή μας όρεξη!


Συνταγή από @nikis_food