Blog
image1

Λεμονάτο χοιρινό με πατάτες ΒιοΑγρός!

Υλικά:

500 γρ. χοιρινό κομμένο σε φέτες
1 συσκευασία βιολογικές βρασμένες καθαρισμένες πατάτες ΒιοΑγρός
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκόρδο, ψιλοκομμένο
50 ml ελαιόλαδο
Χυμό από 2 λεμόνια
3 κ.σ. μουστάρδα
1/2 κ.γλ. ρίγανη
Άνηθος, ψιλοκομμένος
Αλάτι & πιπέρι

Μοιράσου αυτό το άρθρο
Facebook

Μέθοδος Εκτέλεσης

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί καλά προσθέτουμε το χοιρινό. Σοτάρουμε από όλες τις πλευρές ώστε να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε συνεχώς. Στη συνέχεια ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και τα μπαχαρικά. Προσθέτουμε νερό περίπου 4lt, τη μουστάρδα και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει αρκετά το κρέας και να πήξει η σάλτσα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο άνηθο και χοντρό πιπέρι. Συνοδεύουμε με στρογγυλές βιολογικές πατάτες βρασμένες και καθαρισμένες ΒιοΑγρός!

Και καλή μας όρεξη!


Συνταγή από @nikis_food