Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί καλά προσθέτουμε το χοιρινό. Σοτάρουμε από όλες τις πλευρές ώστε να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε συνεχώς. Στη συνέχεια ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και τα μπαχαρικά. Προσθέτουμε νερό περίπου 4lt, τη μουστάρδα και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει αρκετά το κρέας και να πήξει η σάλτσα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο άνηθο και χοντρό πιπέρι. Συνοδεύουμε με στρογγυλές βιολογικές πατάτες βρασμένες και καθαρισμένες ΒιοΑγρός!
Και καλή μας όρεξη!
Συνταγή από @nikis_food