Μέθοδος Εκτέλεσης
Βάζουμε το φυσικό τόφου ανάμεσα σε δύο φύλλα απορροφητικό χαρτί, τοποθετούμε από πάνω ένα βαρύ αντικείμενο και το αφήνουμε για 10 λεπτά ώστε να τραβήξουμε την περισσότερη υγρασία.
Έπειτα σε ένα ξύλο κοπής κόβουμε το τόφου σε κυβάκια και τα τοποθετούμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τη sauce και ρίχνουμε την κέτσαπ, σόγια sauce, το μηλόξυδο, το μέλι, το τζίντζερ, το σκόρδο, το τσίλι, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τους κύβους τόφου, ώστε να καλυφθούν με τη sauce.
Βάζουμε το μπολ με το τόφου στο ψυγείο για ένα βράδυ.
Την επόμενη ημέρα αλευρώνουμε τα κυβάκια τόφου και σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε τα τόφου μέχρι να πάρουν ένα απαλό χρυσαφί χρώμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη sauce μέσα στην οποία μούλιαζαν τα τόφου και ανακατεύουμε για 2 - 3 λεπτά ακόμα.
Σερβίρουμε με noodlies, φρέσκο κρεμμύδι και σουσάμι.
Και καλή μας όρεξη!