Blog
image1

Πρόγραμμα IURC

Μοιράσου αυτό το άρθρο
Facebook

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου ο ΒιοΑγρός, ως μέλος του CLUSTER Αγροτεχνολογική Εξαγωγική Σύμπραξη ΑΜΚΕ και στο πλαίσιο του προγράμματος IURC (INTERNATIONAL URBAN REGIONAL COOPERATION), υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις του αντιπροσώπους και επιχειρηματίες από την Περιφέρεια του Περού "La Libertad" που βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του Περού, με αρκετά ενισχυμένο τομέα αγροτικής παραγωγής κυρίως σπαραγγιού το οποίο και εξάγουν, καθώς και άλλων προϊόντων.


Η επίσκεψη είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα με έμφαση στον αγροτικό τομέα και κυρίως στις εξαγωγές με χρήση ψυγείων και για κατεψυγμένα προϊόντα, κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιείται ο ΒιοΑγρός. Οι επισκέπτες γνώρισαν από κοντά τις βιώσιμες μεθόδους καλλιέργειας, επεξεργασίας και διανομής των φρέσκων φρούτων και λαχανικών που ακολουθεί η εταιρία μας σύμφωνα με τις πιστοποιημένες διαδικασίες IFS και GLOBAL GAP.


Στο τέλος της επίσκεψης προσφέρθηκαν δωροσακούλες με βιολογικά προϊόντα και ενημερωτικά φυλλάδια στους επισκέπτες, με την υπόσχεση μιας νέας επικοινωνίας!